Discuss TT system testing in the Electrical Forum area at ElectriciansForums.net

Welcome to ElectriciansForums.net - The American Electrical Advice Forum
Head straight to the main forums to chat by click here:  American Electrical Advice Forum

Hi everyone. A recent install I've done on a tt system is giving me a reading of 93.3ohms as a Ze reading. When I then test from my circuits inside I'm getting readings like 106.3 for a socket circuit supplied from 32 amp type b mcb (which should be no higher than 1.10 ohms in bs7671) anyone help me out as to why my meter is giving me these readings ?
 

buzzlightyear

-
Arms
Esteemed
You must be logged in to see the message.
 
  • Thread Starter Thread Starter
  • #6
You must be logged in to see the message.
 
You must be logged in to see the message.
 
You must be logged in to see the message.
 
  • Thread Starter Thread Starter
  • #15
You must be logged in to see the message.
 

buzzlightyear

-
Arms
Esteemed
You must be logged in to see the message.
 

Mike Johnson

-
Arms
Esteemed
You must be logged in to see the message.
 
  • Thread Starter Thread Starter
  • #24
You must be logged in to see the message.
 

buzzlightyear

-
Arms
Esteemed
You must be logged in to see the message.
 
  • Thread Starter Thread Starter
  • #30
You must be logged in to see the message.
 
Wetroom Store - Network Wetroom Suppliers
This official sponsor may provide discounts for members

Reply to TT system testing in the Electrical Forum area at ElectriciansForums.net

uHeat Banner - Forum Discount Available
This official sponsor may provide discounts for members
Top Bottom