Advertisement - Content continues below
Advertisement - Content continues below

Discuss not showing voltage in the Electrical Forum area at ElectriciansForums.net

Welcome to ElectriciansForums.net - The American Electrical Advice Forum
Head straight to the main forums to chat by click here:  American Electrical Advice Forum

Hi Guys. When testing an electronic light transformer on or off load 240v/60w for output voltage my old Fluke 77 or my new Fluke 117 won't detect any voltage either on AC or DC or auto, but my Fluke T120 will pick up the 12v output. Anybody know why this is.
Thanks Mack.
 
Aico 3000 Range
This official sponsor may provide discounts for members
Advertisement - Content continues below

static zap

-
Advent Win
Did you leave your fluke 77 on auto ,or deliberately cycle ..to an appropriate one . (near 20V AC ?)
(pulsating voltages can confuse auto range at times)
..and occasionally a meter never settles...
Random like figures..!
 

Strima

-
Arms
Esteemed

telectrix

-
Mentor
Arms
Esteemed
hehe, just don't let pete999 se it. oops. he probably has. seriously though for that money, it's a steal.
 

telectrix

-
Mentor
Arms
Esteemed
already got this multimeter. waveform shown is dimmer output @ about 70%.
 

Attachments

Strima

-
Arms
Esteemed
Thats me just broken my promise...
 
CK Tools :) The professionals choice when it comes to Electrical Tools
This official sponsor may provide discounts for members
Advertisement - Content continues below

Reply to not showing voltage in the Electrical Forum area at ElectriciansForums.net

SuperlecDirect - ElectriciansForums.net Electrical Suppliers
This official sponsor may provide discounts for members
Advertisement - Content continues below
Advertisement - Content continues below

Electrical Forum

Welcome to the Electrical Forum at ElectriciansForums.net. The friendliest electrical forum online. General electrical questions and answers can be found in the electrical forum.
Advertisement - Content continues below
Top Bottom